Vad är en bra arbetsmiljö?


skrivet den 02 maj av Matthias, klockan:17:21

Vi har blivit ombedda av vår personalchef att skriva med "Vad är en bra arbetsmiljö för mig?" på jobbet och jag tänkte jag lika gärna kan dra vad jag kom fram till här. Vi ska diskutera vad vi kan göra bättre inför hösten och vi har tid att fixa saker på sommaren på jobbet då det är lågsäsong. Vissa saker av känsligare art kommer nog upp på våra utvecklingssamtal också.

1) En fräsch, luftig, snygg och funktionell lokal att jobba i. Inget trångt kontorsskyffe eller larmigt kontorslandskap. 

2) Bra stol, skärm, lampor, mus o s v. Man får inte snåla på detta! Jag sitter vid mitt skrivbord upp till 50 timmar i veckan.

3) Bra arbetskamrater som stöttar, inte stör för mycket och som kan vara roliga att vara med på raster etc.

4) En bra ledare som lyssnar, guidar, håller vad han lovar och är avslappnad.

5) Bra lunch- och fikarum, gärna med möjlighet att sitta ute.

6) Bra luft inne.

7) Lite roliga saker till rasterna som flipperspel.


Currently rated 1.5 by 364 people

  • Currently 1,498609/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed