Idag finns det mängder med kör- och trafikskolor som konkurrerar om människor som vill lära sig köra bil, motorcykel och andra fordon. Det finns intensivkurser som går på så lite som en vecka. Men om du tror att du bara kan gå in och klara av att ta körkort på en vecka tror jag att du ska tänka om. När jag tog mitt körkort tog det ungefär ett halvår. Ett halvår av körande med föräldrar och bilskollärare. Ändå var jag långt ifrån fullärd när jag väl fick mitt körkort. Jag tog givetvis ingen intensivkurs, men jag är övertygad om att man måste ge det mer än en vecka totalt. Träna hemma först eller ta en längre intensivkurs om det är enda alternativet du kan tänka dig. Det finns också en risk med att försöka ta körkort så snabbt som möjligt, du ska ut i den verkliga världen sen. Du ska undvika cyklister, mopedister och andra bilar bland annat. Du ska klara av trafikreglerna i städerna. Jag vill bara skrämma upp lite, självklart kommer man lära sig det mesta efter att man skaffat sitt körkort. 

Både för din egen och alla andras skull hoppas jag att du tar ditt körkortslärande på fullaste allvar!


Currently rated 2.5 by 41 people

  • Currently 2,487805/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed